AGB

• 2024 yaz tatili için rezervasyon yaptırın!

Düğme
  • Bir bakışta tüm tarihler!

Düğme
  • Bizi desteklemek için bağış yapın!

Düğme

Genel iş şartları ve koşulları

Tüzük (KinderSpassVerein Hamburg eV)

§ 1 İsim, kayıtlı ofis, mali yıl

1.1 Dernek, KSV Hamburg eV adını taşır
(Çocuk Eğlence Kulübü Hamburg eV)

1.2 Kayıtlı ofisi Hamburg'dadır ve Hamburg Bölge Mahkemesinde dernekler siciline kaydedilmiştir.

1.3 Derneğin mali yılı takvim yılıdır.

§ 2 derneğin amacı

2.1 Derneğin amacı, çocuklar ve gençler arasında sporu ve kültürler arası alışverişi teşvik etmektir. Bu, öncelikle spor yaparken eğlenmeye odaklanılan geniş bir teklif yelpazesi aracılığıyla elde edilecektir.

2.2 Ayrıca dernek, ücretsiz gençlik refahı anlamında gençlik çalışmalarına odaklanmak istiyor. Açık spor teklifleri olarak adlandırılan, özellikle sosyal noktalarda, çocuklara ve gençlere üyelik almak zorunda kalmadan müfredat dışı spor faaliyetleri için düşük eşikli, düzenli bir fırsat sunmayı amaçlamaktadır. Müfredat dışı kültürel eğitimin şekillendirilmesine ve katılımın sağlanmasına ek olarak, bu teklifler ayrıca çatışma, iletişim, motivasyon ve dolayısıyla sürdürülebilir bir sosyal olarak bütünleştirici etki ile başa çıkma yeteneği gibi sosyal becerileri geliştirmeyi amaçlamalıdır.

2.3 Dernek, vergi kanununun "Vergi ayrıcalıklı amaçlar" bölümü anlamında münhasıran ve doğrudan hayır amaçlı amaçlar gütmektedir. Dernek özverili bir şekilde aktiftir ve öncelikle kendi ekonomik amaçlarını takip etmez. Derneğin gelirleri ancak kanuni amaçlar için kullanılabilir. Üyeler dernekten herhangi bir ödeme almazlar.

§ 3 Üyeliğin Kazanılması

3.1 Her gerçek (ve tüzel) kişi derneğe üye olabilir.

3.2 Yazılı başvuru hakkında Yönetim Kurulu karar verir. Reşit olmayanlar için yasal temsilcinin onayı gerekir.

§ 4 Üyeliğin Sonlandırılması

4.1 Üyenin ölümü ile (tüzel kişiler söz konusu olduğunda: tasfiyeleri ile).

4.2 Üyelik, katıldığınız kampanyanın sona ermesiyle otomatik olarak sona erer.

§ 5 Kabul veya katılım ücretleri

Giriş veya katılım ücretleri ilgili kampanya için yönetim kurulu tarafından belirlenir.

§ Derneğin 6 organı

Derneğin organları şunlardır:

6.1 – Genel Kurul

6.2 - Yönetim Kurulu

6.3 – Gençlik Meclisi

6.4 - Yaşlılar Konseyi

6.5 – Gençlik Komitesi

§ 7 Genel Kurul:

7.1 Genel Kurul, her yıl 1. Başkan tarafından, 2 haftalık davet süresi içinde, üyelerin bilinen son adreslerine adi bir mektupla gönderilecek şahsi davet ile toplanır.

7.2 Genel kurul, ikinci yılın ikinci yarısında - her 2 yılda bir yapılır. Yönetim kurulu tarafından belirlenen gündemin genel kurula davet ile bildirilmesi zorunludur.

7.3 Genel kurul toplantı önergelerinin gündeme alınabilmesi için toplantı gününden en az 2 hafta önce yönetim kuruluna ulaşması gerekir.

7.4 Genel Kurulun görevleri şunlardır:

- Son genel kurul toplantı tutanaklarının onaylanması,
- Yönetim kurulu raporu ve kasa raporu,
- Kasa denetçisi raporu, yönetim kurulunun ibrası,
-Mevcut uygulamalara ilişkin seçimler ve kararlar.

7.5 16 veya 18 yaşını doldurmuş ve derneğe en az 2/4/6 aydır üye olan tüm dernek üyeleri oy kullanma hakkına sahiptir. Oy hakkı ancak şahsen kullanılabilir.

7.6 Genel Kurul, geçerli oyların çoğunluğu ile karar verir; Esas sözleşme değişiklikleri ile derneğin feshi ve/veya birleşmesi kararları için hazır bulunan dernek üyelerinin ¾, amaç değişikliği kararları için dernek üyelerinin 3/4 çoğunluğu gerekir.

7.7 Esas sözleşmeye göre yapılan her genel kurul toplantı nisabı, üye sayısına bakılmaksızın toplanır.

7.8 Genel kurulun idaresi 1.başkanın, buna gücü yetmiyorsa 2.başkanın sorumluluğundadır; Yönetim Kurulu gerektiğinde toplantının yönetimini üçüncü bir kişiye devretmeye yetkilidir.

7.9 Genel kurul kararları tutanağa geçirilir ve toplantı başkanı ile tutanak tutan tarafından imzalanır.

§ 8 Yönetim Kurulu:

8.1 Dernek yönetim kurulu 1.başkan,
2. Başkan (muhtemelen diğer başkan/sayman vb., gençlik direktörü).
Dernek mahkemede ve mahkeme dışında 1. veya 2. başkan olmak üzere iki yönetim kurulu üyesi tarafından temsil edilir.

8.2 Yönetim Kurulu, Genel Kurul tarafından 3 yıl için seçilir. Yeni bir seçim yapılana kadar görevde kalır. Yönetim Kurulu üyelerinden birinin görev süresi içinde istifa etmesi halinde, Yönetim Kurulu emekli olan Yönetim Kurulu üyesinin kalan görev süresi için bir yedek üye seçer.

§ 9 Kulüp gençliği

9.1 Kulüp gençliği, kulübün gençlik organizasyonudur.

9.2 Kulüp gençliği, kulüp gençlik yönetmeliğine göre çalışır. Bu, dernek tüzüğünün ekinde bulunabilir ve tüzüğün bir parçasıdır.

9.3 Kulübün altyapı yönetmeliği, kulüp yönetim kurulu tarafından onaylanır.

Madde 10 Sorumluluk

10.1 Üyeliğin kazanılmasıyla birlikte, her üye, tüzüğün 2. maddesi anlamında dernek faaliyetlerine katılırken ve/veya dernek içindeki görevlerin yerine getirilmesi sırasında kazalara veya diğer dezavantajlara maruz kalırsa, derneğe karşı doğabilecek tüm iddialardan feragat eder. . Bu feragat, iddiaların yapılabileceği yasal gerekçelere bakılmaksızın geçerlidir. Aynı zamanda, aksi takdirde bağımsız olarak kazadan hak talep edebilen kişi ve kuruluşları da kapsar.

10.2 Bu feragat, kasıtlı eylemin kazaya veya dezavantaja yol açması durumunda geçerli değildir.

10.3 Üye, kampanya kapsamı ve tutarı hakkında bilgi vermekle yükümlüdür.
yaptırılan sigorta poliçeleri hakkında bilgi sahibidir ve masrafları kendilerine ait olmak üzere ek sigorta da yaptırabileceklerini bilir.

10.4 Yönetim Kurulu üyeleri, yönetimlerini yerine getirirken basit ihmal nedeniyle sorumluluktan muaftır; bu aynı zamanda tam zamanlı genel müdürlerin ve diğer tüm çalışanların faaliyetlerinin izlenmesi için de geçerlidir.

§ 11 nakit denetçisi:
11.1 Kasa denetçileri genel kurul tarafından 2 yıl için seçilirler. Yeniden seçime izin verilir.

11.2 Kasa denetçileri, kurulun yönetimini ve gençlik bütçesinin kullanımını kontrol etme görevine sahiptir.
Yıllık Genel Kurul raporu.

§ 12 Derneğin Feshi
Dernek feshedilirse veya vergi ayrıcalıklı amaçlar artık geçerli değilse, derneğin mülkü, onu doğrudan ve yalnızca hayır amaçlı kullanması gereken topluluk çalışması St. Pauli - Süd eV'ye (Hamburger Hochstraße 2, 20359 Hamburg) gider.

KSV Hamburg eV'nin gençlik kulübü yönetmeliği
(Çocuk Eğlence Kulübü Hamburg eV)

§ 1 İsim ve Üyelik
18 yaşına kadar olan tüm kulüp üyeleri ve düzenli olarak ve doğrudan genç kulüpte çalışan tüm çalışanlar, KinderSpassVereins Hamburg'un genç kulüplerini oluşturur.
Gençler kendilerine “Die SpassMacher” diyorlar.

1. 1 Üyelik Ücretleri
Derneğimizin tüm spor tekliflerinin kullanımı için üyelik ücreti
aylık 10€'dur.
Üyeler, dernek tarafından düzenlenen tüm tatil futbol kamplarında  indirim alır
Tüm Hamburg okul tatillerinde sunulur.

1. 2 Üyeliğin İptali
Üyenin istifası, dört hafta önceden yönetim kuruluna yazılı olarak bildirilmesi ile gerçekleşir.

§ 2 Görevler ve Hedefler
Kulüp gençliği, gençlik siyasetinde aktiftir ve sosyal olarak bütünleştirici süreçleri desteklemek ister.
Mümkün olduğu kadar çok çocuğu ve genci teklifler topluluğunda düzenli spor faaliyetlerine katılmaya motive etmek ve katılımcıları bir şeyleri şekillendirmeye, sorumluluk almaya ve farklı kökenlerden, kültürlerden insanlara davranmaya teşvik etmek/sağlamak istiyor. din ve inançlara saygı ile.
Spor aktivitelerinin bir parçası ve bağlantılı olarak kulüp gençleri, sosyal becerilerini geliştirmek ve böylece kişilik gelişimini teşvik etmek/desteklemek için katılımcılarla birlikte deneyim alanını kullanır.

§ 3 Gençlik Meclisi
Gençlik meclisi, gençlik kulübünün en üst organıdır, yılda en az bir kez toplanır ve gençlik kulübü komitesini seçer.

Bu şunlardan oluşur:
– Kulüp gençlik lideri
- Kulüp gençlik sözcüsü
– diğer çalışanlar

Gençlik komitesi üyeleri bir yıl için seçilir.
Gençlik kuruluna seçilmek için kullanılan oyların salt çoğunluğu yeterlidir.
Kulüp gençlik sözcüleri seçim tarihinde 23 yaşını doldurmamış olmalıdır.

§ 4 Gençlik Komitesi
Kulüp gençlik lideri, kulüp yönetim kurulunda oy hakkına sahip bir üyedir ve kulüp gençlerini içeride ve dışarıda temsil eder.
Gençlik çalışmalarının planlandığı ve koordine edildiği dernek gençlik komitesi toplantılarına liderlik eder.

§ 5 Gençlik Fonu
Kulübün gençleri, gençlik bakımı önlemleri için verilen hibelerin sorumlu alıcısıdır.Gençlik fonu, gençlik komitesi tarafından yönetilir.

§ 6 Gençlik yönetmeliğinin geçerliliği ve değiştirilmesi
Gençlik tüzüğü gençlik meclisinde hazır bulunan üyelerin üçte iki çoğunluğu ve dernek yönetim kurulunda salt çoğunlukla onaylanır.Bu durum gençlik tüzüğündeki değişiklikler için de geçerlidir.
gençlik örgütü Gençlik yönetmeliğinde yapılan değişiklikler dernek yönetim kurulunun onayı ile yürürlüğe girer.

§ 7 Diğer Hükümler
Gençlik tüzüğünde özel bir düzenleme yoksa dernek tüzüğündeki hükümler uygulanır.